Utile

E momentul sa faci o schimbare in viata ta?!
Vrei sa te dezvolti, sa evoluezi, sa te redescoperi?!
Crezi cu tarie ca schimbarea incepe din tine?!
Intra acum in grupul nostru! Vino la seminariile Step into Change!
Amalia, Lotfi, Claudia, Luminita, Laura si Raluca, 6 traineri experimentati, suntem AICI, pentru tine, sa-ti oferim instrumentele schimbarii, sa te sustinem si sa te indrumam.


Vino la primul eveniment Step into Change
Sambata – 16 ianuarie 2016 – orele 10:00-19:00, la Connect HUB
sa-ti alegi metoda care ti se potriveste! 

Cost: 55 lei! Rezervarile se fac pana pe data de 8 ianuarie 2016 in contul RO85RNCB0484148308490001 – titular cont M Rad Lotfi 
Cu specificatia REZERVARE LOC STEP INTO CHANGE!

Profitul obtinut in urma incasarilor va fi donat victimelor #COLECTIV.

Esti frustrat că la 25 de ani dupa Revolutie, in Romania inca se folosește spaga?! Te întrebi cu furie cum a fost posibil ca tragedia de la #Colectiv sa se intample si cine este responsabil pentru asta?! Te simti confuz cu privire la ce poti face tu in jurul tau pentru ca lucrurile sa nu mai mearga ”asa si asa”, ci sa devina asa cum ti le doresti?!

Frustrarea, furia, confuzia, vina, resemnarea, revolta, toate sunt emotii pe care le catalogam drept ”negative”. Nu ne plac, nu ni le dorim, dar le experimentam.

Ai nevoie sa transformi aceste energii si emoții negative in actiuni pozitive, care sa inceapa schimbarea pe care ți-o doresti in jurul tau.

La Seminarul Step Into Change, vei avea ocazia sa inveti de la 6 traineri experimentati, care iti propun fiecare cate o metoda diferita, prin care poti sa:

  • devii constient de propriile emotii, ganduri si stari
  • identifici energiile negative și le transformi pentru a putea trece la actiuni pozitive
  • dobandesti claritate in ceea ce priveste directia in care vrei sa mergi
  • gasesti idei concrete de actiuni prin care – singur sau impreuna cu altii – poți contribui la un proiect menit sa-i ajute pe cei din jurul tau si poti schimba ceva concret, in bine, cu sprijinul platformei 180m.

Vrei sa facem primul pas impreuna?

Echipa Step into Change:
Claudia Jimero Baltran – Psiholog, Trainer
Claudia Jimeno Beltrán este psiholog, specialist in comunicare relationala si dezvoltare personala, directorul Centrului de dezvoltare personală AmaneSer, practicanta a metodei ESPERE si tehnica TIPI. De 17 ani este trainer si moderator pentru grupuri de comunicare si relationare interpersonala eficienta si grupuri de dezvoltare personala in Romania si Bolivia. Deasemenea îmbină într-o formă unică cunoștințele si natura spiritului bolivian pentru a aduce o altă perspectivă asupra omului și a dezvoltării lui.

LotfiM’Rad - Coach
Since the early 90’s coaching and training people has been a dominant part of my professional life.
I expanded those skills in both multinationals and smaller companies, across several sectors and in different countries / continents.
It has always been my strong intuition that had the lead.
Today I focus on… 
www.intuitiv.me

Luminita Baltaretu – Coach, Psiholog
Psiholog si Unic Practician in Romania al metodei « Asculta-ti Corpul », Co-Fondator al Asociatiei “Lumina si Claritate”, Luminita Baltaretu crede ca fericirea sta in mainile fiecaruia dintre noi. Dupa o cariera de 18 ani in comert international, timp in care a calatorit in intreaga lume, acum 11 ani a decis sa inceapa o afacere pe cont propriu si si-a deschis un salon de infrumusetare. Acel moment a fost inceputul cautarii de sine, iesirea din automatismele unei vieti aparent implinite. 
A fi bine se invata !

AmaliaSavinescu - Photographic Coach & Story Maker

Amalia Savinescu are o meserie unica: este Photographic Coach & Visual Story Maker. 
Absolventa a unui program de MBA, cu o experienta corporatista de peste 20 de ani ca psiholog, HR manager, consultant, trainer si coach, Amalia a decis sa faca un pas radical in cariera prin integrarea artei in dezvoltarea personala si asumandu-si un rol de educator vizual. A obtinut certificarea ca fotograf profesionist in 2013 si s-a perfectionat in domeniul comunicarii prin imagine. Integrand psihologia, coachingul si experienta de business cu fotografia, Amalia concepe si implementeaza proiecte de promovare vizuala, branding personal, life & business coaching pentru manageri, antreprenori si echipe. 

Unul dintre cele mai cunoscute proiecte ale Amaliei este Femina Visual Story, dedicat definirii si intaririi imaginii de sine feminine prin imbinarea coachingului cu fotografia. In acest context, Amalia organizeaza sesiuni de dezvoltare personala prin imagine, conferinte de branding, cursuri de atitudine si posing. 

In paralel, Amalia este colaborator al revistei “Femeia”, tutor al Scolii de Coaching Noble Manhattan si reprezinta in Romania compania NetExpat, lider in domeniul asistentei pentru expatriati si partenerii lor de viata, pe care ii sustine prin Life, Career & Business Coaching. 
Portofoliul ei e accesibil pe 
www.amaliasavinescu.ro. 

Raluca Popescu – Coach
Raluca Popescu este psiholog si specialist in comunicare, trainer de citire rapida si creatoarea workshop-ului de dezvoltare a intuitiei. A studiat psihologia si comunicarea atat in medii formale, academice cat si in medii non-informale, participand la workshop-uri facilitate de traineri romani si straini, in Romania, Grecia si Olanda. Raluca lucreaza in sesiuni de coaching unu la unu si workshop-uri cu grupuri pentru a-i ajuta pe oameni sa se reconecteze cu intuitia lor, prin exercitii care ii fac sa devina constienti de senzatiile, emotiile si gandurile lor in viata de zi cu zi

Laura Popescu - Instructor si practician ThetaHealing.
Experienta ei profesionala de cca 20 ani este legata de sanatatea si frumusetea corpului( fizioterapeut, terapeut masaj/cosmeticiana/ trainer Spa), de sanatatea si armonia mintii ( coach, trainer dezvoltare personala).
Pune pasiune in tot ceea ce fac, si intotdeauna vede potentialul fiecarei persoane care lucreaza cu ea. Atunci cand preda o tehnica/ sau face o terapie ii place sa trezeasca curiozitatea si sa faca exercitii eficiente in care, fiecare, isi descopera abilitatile personale. 


Parteneri media: SuperMom, Getlokal, Urbankids, Cursuri pentru copii.ro, Marea Dragoste, Scoala Step by Step, Gradinita Bambi, Ghidul de sanatate, Centrul Amaneser, Revista Tango Marea Dragoste, Catchy.ro, , GoKID, Scoala de Joaca, revista Parinti si copii, Totul despre Mame, Hotel Capital Plazastep into change

SuperMom la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!