Pentru viitorul tatic

Desi, probabil, va fi citit mai mult de catre mamici, articolul de mai jos se adreseaza mai degraba proaspatilor tatici. Orice cuplu aflat la primul copil stie deja ca indiferent cat de multe carti si articole au citit, oricat de dorit a fost bebe, oricat de mult au incercat sa se pregateasca sufleteste pentru venirea noului membru al familiei si sa se documenteze, viata bate filmul, si eforturile lor de a fi perfect informati si pregatiti pentru noul rol au fost cu mult depasite de realitate. Oricat de mult ai citi, cand te "lovesc" noptile nedormite, responsabilitatea continua, schimbarea majora ce intervine in viata fiecaruia, la un moment dat te simti depasit, obosit, incoltit....si incepi usor, usor sa iti restructurezi intreaga existenta.

Citește mai departe: Eu, tu si bebe, ….dar cum ramane cu noi?

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Dupa ce in articolele anterioare ati putut citi despre activitatile pe care le puteti face cu bebelusii vostri, ajutand-o in acest mod pe mamica, dar si reusind sa dezvoltati o relatie afectiva cu puiul vostru, iate-ne ajunsi la varsta de 2 anisori ai copilasului vostru.

Citește mai departe: Hai sa ne spalam pe dintisori!

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Hranirea copilasului este una dintre activitatile pe care le poti face si tu cu succes. Iata cateva idei despre cum poti transforma ora mesei intr-o activitate placuta care sa te apropie de copilasul tau si sa ajute la dezvoltarea relatiei afective dintre voi.

Citește mai departe: Ora mesei sau O ora petrecuta cu tati!

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Este foarte important pentru bebelus sa simta prezenta tatalui inca din primele zile de viata. Prin implicarea directa in activitatile bebelusului,tatal poate dezvolta o relatie afectiva cu acesta.

Citește mai departe: Activitati pentru tatici si bebelusi

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

    Venirea pe lume a unui copil marcheaza inceputul unei noi etape in viata unei familii, plina de trairi unice si sentimente de dragoste, bucurie si implinire.

Citește mai departe: Sunt tatic, deci ma implic !

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

SuperMom la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!