Planificarea sarcinii

In ultimul timp am citit numeroase articole pro si contra ecografiilor in timpul sarcinii. Ne-am documentat foarte mult despre acest subiect, tocmai pentru a va oferi voua, dragi prietene, argumentele specialistilor care considera ca acest tip de investigatie este benefic pentru copil, dar si argumentele medicilor care aduc in prim plan efectele negative si transformarile pe care le produce fiecare examen ecografic fatului.

Citește mai departe: Cate ecografii sunt recomandate in timpul sarcinii?

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Pana deunazi nici nu-ti trecea prin cap cum ar fi sa ai un copil si nu le intelegeai pe prietenele tale de ce isi doresc cu ardoare sa devina mame? Toate femeile se nasc cu instinctul matern, insa la unele dintre ele se manifesta mai devreme, iar la altele este nevoie de un „impuls" pentru a-si da seama ca sunt pregatite pentru acest pas important in viata fiecarei femei.

Citește mai departe: 7 semne ca esti pregatita sa devii mamica

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Fie ca iti doresti o sarcina sau nu, ori pur si simplu urmeaza perioada menstruatiei, este bine sa stii ca organismul manifesta o serie de simptome comune, usor de confundat.

Citește mai departe: Sarcina si menstruatia – 8 simptome comune usor de confundat

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Nota primita la nastere. Scorul APGAR pe intelesul tuturor

            Toate mamicile sunt deja familiarizate cu acest concept de nota primita la nastere. Dar ce reprezinta ea de fapt?

            Faimosul scor Apgar (denumit dupa initiatoarea lui - medicul Virginia Apgar - inca din 1952) este o evaluare a nou nascutului in momentul nasterii, in functie de cinci parametri carora li se acorda o nota de 0, 1 sau 2, iar insumate dau rezultatul final.

Citește mai departe: Nota primita la nastere. Scorul APGAR pe intelesul tuturor

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

"Tot ceea ce n-avem de la nastere si de care avem nevoie cand suntem mari, ne este dat prin educatie. Aceasta educatie ne vine de la natura, de la oameni sau de la lucruri!" Jean-Jacques Rousseau

Citește mai departe: Educatia prenatala

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

SuperMom la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!