Preconceptie

    De cate ori te-ai intrebat daca folosirea contraceptiei hormonale poate provoca infertilitatea?

    Este un detaliu la care, cu siguranta, te-ai gandit in momentul in care ai decis sa folosesti pilulele contraceptive sau alte metode contraceptive hormonale.

Citește mai departe: Poate duce contraceptia hormonala la infertilitate?

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Atat estrogenul, cat si progesteronul blocheaza secretia hormonilor din creier, care in mod normal induc ovulatia - eliberarea ovului din ovar. Ca urmare, ovulatia este inhibata, deci nu mai poate avea loc fecundarea.

Citește mai departe: Cum actioneaza contraceptivele hormonale asupra organismului femeii?

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Statisticile arata un numar alarmat de mare de cazuri de infertilitate. Una dintre trei femei de peste 30 de ani se confrunta cu infertilitatea, in timp ce 56% dintre femeile de peste 40 de ani au aceasta problema.

Citește mai departe: Inseminarea artificiala

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Cum influenteaza ovulatia sexul copilului?

            Va doriti mai mult decat orice pe lumea aceasta sa deveniti parintii unei fetite frumoase si delicate? Ori sunteti pregatiti sa faceti fata energiei interminabile a unui baietel?

Citește mai departe: Cum influenteaza ovulatia sexul copilului?

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

In ultimul timp am citit numeroase articole pro si contra ecografiilor in timpul sarcinii. Ne-am documentat foarte mult despre acest subiect, tocmai pentru a va oferi voua, dragi prietene, argumentele specialistilor care considera ca acest tip de investigatie este benefic pentru copil, dar si argumentele medicilor care aduc in prim plan efectele negative si transformarile pe care le produce fiecare examen ecografic fatului.

Citește mai departe: Cate ecografii sunt recomandate in timpul sarcinii?

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Pana deunazi nici nu-ti trecea prin cap cum ar fi sa ai un copil si nu le intelegeai pe prietenele tale de ce isi doresc cu ardoare sa devina mame? Toate femeile se nasc cu instinctul matern, insa la unele dintre ele se manifesta mai devreme, iar la altele este nevoie de un „impuls" pentru a-si da seama ca sunt pregatite pentru acest pas important in viata fiecarei femei.

Citește mai departe: 7 semne ca esti pregatita sa devii mamica

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

SuperMom la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!