Nasterea

Esti o viitoare mamica si te-ai hotarat sa nasti natural? Felicitari! Te numeri printre mamicile curoajoase care isi doresc sa traiasca experienta nasterii naturale.

Citește mai departe: Travaliul

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Depresia postnatala, depresia postpartum sau baby blues asa cum este numita de specialisti, este o forma de tulburare psihica ce apare la mai bine de jumatate dintre proaspetele mamici sau care au trecut printr-un avort.

Citește mai departe: Stiati ca...depresia postnatala se manifesta la peste jumatate din femei?

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Cu siguranta stiti si voi, mamicile cu bebici sau viitoarele  mamici, ca laptele matern este cel mai sanatos si mai hranitor aliment pentru bebelusul vostru. Iar cel mai usor si mai comod mod de a va hrani puii cu laptele matern este alaptarea.

Citește mai departe: Romania - pe ultimul loc in Europa in ceea pe priveste alaptatul!

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Draga noastra mamica, te felicitam pentru cele 40 de saptamani de sarcina pe care le-ai dus cu brio pana la capat. Cel mai probabil in aceste momente bebelusul tau doarme, iar in putinul timp liber pe care il ai te documentezi despre cum trebuie sa te porti cu bebelusul, citesti marturisiri ale altor mamici si vrei sa stii ce alimentatie sa adopoti pentru a avea lapte pentru puiul tau.

Citește mai departe: Alimentatia in timpul alaptarii

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

SuperMom la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!