Mamici din lume

Pe Nausica am cunoscut-o in urma cu 10 ani in avion. Ma intorceam de la un targ de turism din Los Angeles si aveam escala la Paris. Ea venea in vacanta in Romania si a nimerit pe scaunul de langa mine. Eu eram in mari dureri din cauza unui dinte, obosita dupa 11 ore de zbor si o escala de 2 ore, total neprietenoasa;  citeam o carte si nu aveam chef de nicio conversatie. Nici macar nu am observat-o cand s-a asezat langa mine - atat de uricioasa eram; am simtit doar ca cineva s-a asezat pe scaunul din stanga mea.

Nausica este o persoana speciala care stie sa intre frumos si elegant intr-o conversatie si chiar sa spulbere orice nor de durere sau de tristete. M-a cucerit de la “Buna! Traiesti in Romania?... Ce grozav! Mi-e tare dor de tara mea uneori….” si de atunci a inceput o frumoasa prietenie intre noi, pe care o pretuiesc tare mult! Chiar daca ne vedem rar, ma bucur sa o aud din cand in cand la telefon, sa primesc mail-uri de la ea sau chiar felicitari prin posta. Am invatat alaturi de ea ca o prietenie frumoasa nu trebuie sa se manifeste prin vizite zilnice sau convorbiri telefonice foarte dese, ci mai degraba prin sentimente si gesturi dragute si spontane; atunci cand tii la cineva nu are importanta cat este de departe de tine in spatiu, ci cat de aproape te simti de persoana respectiva. Pentru mine, Nausica este tot timpul aproape de sufletul meu.

Nausica traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Christophe – sotul ei - in minunatul oras frantuzesc Paris. In foarte scurt timp vor deveni parinti si sunt extrem de fericiti. Am rugat-o pe prietena mea sa ne raspunda la cateva intrebari legate de perioada sarcinii si de pregatirile care urmeaza ca sa vedem si noi ce fac diferit sau nu parizienii.

Citește mai departe: Mamica din Paris - Nausica Baciu

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

SuperMom la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!