Bebelusul 0-1 an

Anuntarea venirii pe lume a unui nou membru al familiei catre copilul deja existent pune pe ganduri si pe jar pe foarte multi parinti. Intrebari de tipul: "Cum sa ii spun ca sunt insarcinata?!", "Cum va reactiona la aflarea vestii?!", "Cum va reactiona cand il va vedea pe bebe?! O sa fie gelos sau dragastos cu fratele cel mic?" - sunt doar cateva dintre temerile parintilor. Cu rabdare, calm si intelegere, acestea se pot rezolva. Insa, noi adultii si parintii copilului, trebuie sa ne punem putin in pielea lui, sa intelegem ce gandeste si ce simte el, astfel incat sa putem dezamorsa exact acele puncte nevralgice.

Citește mai departe: Cum ne anuntam copilul ca va avea un fratior sau o surioara?

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

Asa cum spuneam si in alte articole, „meseria" de parinte se invata! In cadrul acestui articol va vom povesti tot ce trebuie sa stiti despre baita bebelusului, cum se realizeaza toaleta zilnica, ce obiecte sunt necesare pentru baita plus multe alte informatii utile.

Citește mai departe: Baita zilnica a bebelusului

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

           Iata-ne ajunsi la sfarsitul celor 40 de saptamani de sarcina!  A mai ramas foarte putin timp pana la intalnirea cu bebelusul, iar emotiile sunt din ce in ce mai putenice.

Citește mai departe: Prima intalnire cu bebelusul

Scrie un comentariu (0 Comentarii)

SuperMom la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!