Beauty & Lifestyle

Da, da! Ati citit bine ;-) Culoarea rosie se poate folosi si pe pleoape, nu doar pe buze. 

Culoare puternica, rosul te va face in orice situatie sa iesi in evidenta. Fie ca il porti pe buze, ca ai o pereche impecabila de pantofi stiletto sau ca alegi o rochie rochie, trebuie sa stii dinainte ca toate privire se vor opri asupra ta. Acelasi efect il va avea si un fard de pleoape de culoarea focului, purtat cu dezinvoltura de o persoana indrazneata.

80% din femeile din Romania au culoarea verde in iris; fie ca sunt nuante mai calde, ori mai reci - pana la ochii albastri verzui, gri verzui, caprui verzui sauverzui aurii. Si cum altfel poti accentua putinul verde din irisul tau daca nu cu contrastanta culoare rosie?! 

Nu este recomandata folosirea pigmetului de rosu pur, insa paleta de culori ce contine rosu este foarte variata: rozuri, violeturi, maro roscat, aubergine, grena etc. Pigmentul rosu este mai prezent decat va puteti imagina, insa in diferite compozitii.

Indrazneste sa intorci toate privirile!

Rosul inspira! Rosul exprima! Rosul transmite! Indrazneste sa transmit curaj, nonconformism si incredere purtand rosu pe pleoape.

Nu independent, caci este dificil de aplicat si nu se potriveste in stare pura oricarui tip de iris, insa in combinatie cu negru, gri antracit sau bleumarin veti dobandi o privire indrazneata si o atitudine pe masura ;)

Pentru femeile si mai indraznete, purtati un smokey eyes estompat cu rosu sau un machiaj clasic in care pleoapa mobila superioara sa fie rosie (cut crease).\

Sunteti pregatite sa purtati rosu si sa va faceti remarcate?!machiaj cu rosu

SuperMom la tine in inbox

Te tinem la curent cu cele mai noi articole, recomandari, tips & tricks pentru tine si familia ta!